Blessure scheidsrechter zorgt voor oponthoud in Ugchelen

By | 21 februari 2016

Het zit Albatross dit seizoen niet mee. Zondag had de geplaagde derdeklasser uit Ugchelen de wind in meerdere opzichten tegen. Terwijl de concurrenten in de strijd tegen degradatie wél punten pakten, ging het elftal van trainer Gerton te Winkel op eigen kunstgras enigszins schlemielig met 0-1 onderuit tegen Overwetering.

Het was bar en boos aan de Brouwersmolenweg. De stevige wind die de hele middag vrij spel had in Ugchelen, was daar slechts ten dele debet aan. Zonder scheidsrechter Bleekman had het duel waarschijnlijk evengoed schriftelijk afgedaan kunnen worden. Vanwege een blessure van de leidsman werd het duel meer dan twintig minuten onderbroken.

Halverwege de tweede helft meldde de scheidsrechter zich met hamstringklachten bij de dug-out van Albatross. Na een korte behandeling kon hij de wedstrijd hervatten. Dit was echter van korte duur. Een kwartier voor het einde legde Bleekman het duel stil en het verliet het veld. De spelers volgden hem naar binnen. In de kleedkamer liet hij zich verder behandelen. De spelers keerden na een tiental minuten terug. De onfortuinlijke arbiter liet nog langer op zich wachten.

Met het rechter bovenbeen stevig ingepakt begon de patiënt aan het resterende kwartier. Trekkebenend bewoog hij zich voort richting eindsignaal. Voor Albatross pakte het oponthoud slecht uit. Koud weer terug op het veld bezegelde de Olster invaller Mohammet Kifeta met zijn eerste balcontact de nederlaag van de thuisclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *