Balletje gehakt in de rust als hoogtepunt

By | 25 februari 2016

Vandaag 3 jaar geleden

Ruim een maand eerder is de partij tussen de De Graafschap tegen Go Ahead Eagles ten prooi gevallen aan de weergoden. Vandaar dat de datum 20-01-2013 op het ticket staat geprint. Op 25 februari volgt een herkansing in Doetinchem. Op een maandag, niet bepaald een avond waarop de voetballiefhebbers er de voorkeur aan geven om ergens gezellig op de tribune te gaan zitten.
Go Ahead Eagles krijgt er op de Vijverberg ongenadig van langs. Al zegt de 5-2 uitslag lang niet alles over het wedstrijdverloop. Pas nadat Jop van der Linden in de 65e minuut Nick Marsman in het eigen doel passeert (2-1), raken de dravers uit de Achterhoek op stoom.
Het hoogtepunt van een avondje Doetinchem zit er dan voor mij persoonlijk al op. Het overheerlijke balletje gehakt waar ik in de rust mijn tanden inzet, nadat ik in het spoor van de perschef van Go Ahead Eagles de persruimte binnenglip, doet alle latere ontberingen spontaan vergeten.

25 februari 2013 De Graafschap – Go Ahead Eagles

I was there…

Een gedachte over “Balletje gehakt in de rust als hoogtepunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *