Eerste punt voor Go Ahead Eagles onder De Koning

By | 4 maart 2016

In de eerste thuiswedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Hans de Koning is Go Ahead Eagles vrijdagavond blijven steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Emmen. Een uitslag die beide clubs niet vooruit helpt.

Op de inzet van de thuisploeg viel weinig aan te merken. Positief was dat Go Ahead Eagles de nul hield en niét verloor. Voor het overige maakte de wedstrijd duidelijk dat er voor De Koning nog veel werk aan de winkel is om a) kwalificatie voor de nacompetitie veilig te stellen en b) de play-offs ook daadwerkelijk succesvol te kunnen afsluiten.

Bij Go Ahead Eagles kon Joey Groenbast terugkijken op een redelijk debuut op de rechtsbackpositie.

Het thuispubliek kreeg de handen alleen op elkaar voor Marnix Kolder, die met de Emmen terugkeerde in de Adelaarshorst. Een mooi gebaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *