Treurnis alom op een maandagavond in de polder

By | 8 maart 2016

Vandaag 6 jaar geleden

Zo’n fantastische maandagavondwedstrijd, maar niet heus. Van mij mogen ze dat verbieden. Ik vind de maandag de meest verschrikkelijke dag om voetballen te gaan kijken. Als je voor zo’n wedstrijd dan ook nog eens naar Almere moet, dan vergaat je de lol helemaal. Bij ons in Apeldorp bestaat hoegenaamd geen draagvlak voor betaald voetbal. In het bruisende Flevoland leeft het nóg véél minder, maar voetballen ze vrolijk verder.
In een oude VI heb ik het aantal toeschouwers opgezocht dat op deze treurige avond de tribunes bevolkt in de Mitsubishi Forklift Arena. Het moeten er 1.263 zijn geweest. Het staat er zwart op wit. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze dan elke bezoeker dubbel hebben geteld… En alsof alles nog niet droevig genoeg is, lijdt Go Ahead Eagles een smadelijke 2-0 nederlaag bij FC Omniworld.

8 maart 2010 FC Omniworld – Go Ahead Eagles

I was there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *