Hans de Koning blijft wachten op eerste zege

By | 11 maart 2016

Voor de derde opeenvolgende thuiswedstrijd hield Go Ahead Eagles achterin de nul. Wanneer de Deventenaren er in het vervolg nou ook eens in slagen zélf te scoren, dan plaatsen ze zich misschien nog wel voor de nacompetitie. Tegen MVV gebeurde dit vrijdagavond niét. Hierdoor wacht Hans de Koning ook na zijn derde wedstrijd als Eagles-trainer nog altijd op zijn eerste overwinning.

Op de inzet van Go Ahead Eagles viel tegen MVV weinig te aan te merken. Aan de steun van de twaalfde man ontbrak het evenmin. De negatieve sfeer die onder De Konings ontslagen voorganger Dennis Demmers De Adelaarshorst geselde, lijkt verdwenen. Scoren was evenals een week geleden tegen FC Emmen opnieuw te veel gevraagd voor de thuisploeg, niet in de laatste plaats omdat clubtopscorer Leon de Kogel voor het Maastrichtse doel constant een stap te laat was.

Door het gelijke spel blijft Go Ahead Eagles steken op de zevende plaats op de Jupiler League-ranglijst. Maandag wacht de volgende klus al: uit bij FC Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *