AGOVV ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag

By | 12 maart 2016

Door een late goal van Yuri Brentjens is AGOVV zaterdagmiddag ontsnapt aan een nederlaag tegen Rood Wit ’58. De Puttenaren gingen met een 1-2 voorsprong de blessuretijd in, maar in de 95e minuut bezorgde AGOVV’s clubtopscorer de Apeldoornse lijstaanvoerder van de derde klasse B in extremis alsnog de meer dan verdiende gelijkmaker.

De Blauwen begonnen veel te slap aan het duel. Weliswaar werd al in de aanvangsminuten een Apeldoornse goal wegens vermeend buitenspel afgekeurd, aanvallend bleef de thuisploeg in de eerste 45 minuten ver onder de maat. Pas bij een 0-2 achterstand kreeg de achtervolging een serieus karakter. Dankzij Julius Wille en Yuri Brentjens hield de koploper alsnog een punt over aan de te laat gestarte inhaalrace.

Doordat DSV ’61 op eigen veld tegen Stroe evenmin verder kwam dan een puntendeling (1-1), blijven de Blauwen na achttien speeldagen de ranglijst in de derde klasse B aanvoeren. De concurrent uit Doornspijk sprokkelde eveneens 37 punten bijeen, had echter één wedstrijd meer nodig om dat puntentotaal te vergaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *