Draisma Dynamo met één been in halve finale play-offs

By | 13 maart 2016

De volleyballers van Draisma Dynamo mogen zich al voorzichtig opmaken voor een confrontatie met de grote titelfavoriet Abiant Lycurgus. Door een 3-0 (25-20, 25-20, 25-23) overwinning in de eerste kwartfinalepartij tegen Inter Rijswijk staan de Apeldoorners met één been in de halve finales van de play-offs.

Zoals mocht worden verwacht leverde het verweer van de Zuid-Hollanders zondagmiddag niet al te veel problemen op voor de twaalfvoudig landskampioen uit Apeldoorn. In het reguliere competitieduel in oktober snoepte Inter Rijswijk Draisma Dynamo brutaal twee sets af, ditmaal bleef het met lege handen. Als afsluiting van een gezellige Dynamo familiedag konden trainer Bas Hellinga en zijn pupillen zodoende zondagmiddag omstreeks kwart over vier juichend op de foto met een enthousiast gezelschap Dynamo-mini’s.

Donderdagavond reist Draisma Dynamo voor de tweede en mogelijk al beslissende wedstrijd af naar Rijswijk. Bij winst plaatsen Hellinga en zijn mannen zich voor de halve eindstrijd. Voor het geval het in de Rijswijkse Marimbahal onverhoopt misgaat, wacht zaterdagavond in Apeldoorn een herkansing. Maar zover zal de Draisma-brigade het niet willen laten komen.

Bij plaatsing wordt Draisma Dynamo in de halve finale gekoppeld aan de torenhoge titelfavoriet Lycurgus, eveneens in een best-of-three serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *