WSV niet meer op directe degradatieplaats

By | 13 maart 2016

Michiel van Cranenburgh heeft WSV zondag behoed voor puntverlies tegen De Zweef. De doelman stopte kort voor tijd een strafschop en stelde met zijn redding de 2-1 zege veilig. Daarmee behaalden de Apeldoorners drie uiterst belangrijke punten in de strijd om het behoud van het eersteklasseschap.

Jamarro Diks en Modou Nijang schoten de Apeldoorners in de eerste helft naar een 2-0 voorsprong. Na een gemiste strafschop van Jordy Woerdman kenterde de wedstrijd. Na de pauze liep de thuisploeg té veel achteruit. Dikkers scoorde tegen. Een gelijkmaker leek slechts een kwestie van tijd. Dankzij Van Cranenburgh’s cruciale safe hield WSV de drie punten vast.

Voor het eerst dit seizoen staat WSV niet meer op een directe degradatieplaats in de eerste klasse E. Door de zwaar bevochten zege deed de formatie van trainer Roberto Klomp zondag de laatste plek op de ranglijst over aan TVC ’28.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *