Draisma Dynamo in halve finale tegen titelfavoriet

By | 18 maart 2016

De volleyballers van Draisma Dynamo hebben zich donderdagavond in Rijswijk geplaatst voor de halve finales van de play-offs om het landskampioenschap. Na de 3-0 overwinning van afgelopen zondag in eigen huis versloegen de Apeldoorners Inter Rijswijk ditmaal met 3-1. De setstanden luidden 25-23,21-25, 25-21 en 25-20 in Apeldoorns voordeel.

In de halve eindstrijd mogen de manschappen van coach Bas Hellinga de borst nat maken. Tegenstander is de torenhoge titelfavoriet Abiant Lycurgus. Het eerste treffen van de best-of-three reeks richting finale wordt op zaterdag 26 maart in Groningen afgewerkt.

Draisma Dynamo verloor alle drie de wedstrijden die het eerder dit seizoen tegen de oppermachtige Groningers speelde, twee maal in de reguliere competitie en onlangs nog in de halve bekerfinale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *