Het is weer even fijn om een Eagle te zijn

By | 18 maart 2016

Hans de Koning heeft zijn eerste overwinning als trainer van Go Ahead Eagles te pakken. Het overgrote deel van de meer dan 8.000 toeschouwers in De Adelaarshorst kon de ruime 5-0 zege op FC Oss wel waarderen. Vanaf de B-Side klonken de gezangen dat het weer even fijn was om een Eagle te zijn. En dat was al weer een poosje geleden.

De Koning startte vrijdagavond met zowel Leon de Kogel als Teije ten Den in de punt van de aanval. Om de ruime overwinning aan deze tactische zet toe te schrijven, gaat misschien wat ver. Beide aanvallers scoorden dan wel elk twee keer, op het povere verweer van de Osse defensie viel eveneens meer dan voldoende aan te merken. Hoe de treffers tot stand kwamen, was de Eagles-aanhang om het even. Er kon eindelijk weer eens volop gejuicht worden aan de Vetkampstraat. Sander Duits nam al in de tiende minuut de openingstreffer van de thuisploeg voor zijn rekening.

Dankzij de overwinning passeert Go Ahead Eagles FC Volendam en FC Emmen op de ranglijst van de Jupiler League en klimt het naar de vijfde plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *