Gevoelige nederlaag voor Alexandria

By | 20 maart 2016

Alexandria kreeg zondagmiddag een gevoelige tik. Op eigen veld ging de formatie uit Apeldoorn-Zuid onderuit tegen Sportclub Klarenbeek. Diep in de tweede helft scoorden de gasten de enige treffer van de wedstrijd en namen zodoende de volle buit mee naar huis.

De formatie van trainer Johan van Ommen had zichzelf wat lucht kunnen verschaffen in de strijd om het lijfsbehoud, maar blijft nu door het verlies onderin de vierde klasse G bivakkeren. Na zeventien gespeelde wedstrijden staat Alexandria twaalfde, een klassering die de ploeg aan het einde van de rit veroordeelt tot het spelen van degradatieduels. De nummers dertien en veertien degraderen rechtstreeks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *