AGOVV loopt verder uit op concurrentie

By | 26 maart 2016

AGOVV heeft zaterdagmiddag bij laagvlieger SV Otterlo puntverlies opgelopen. De koploper van de derde klasse B bleef op de Otterlose toendra steken op een doelpuntloze remise. Schade leverde dit de Apeldoorners niet op. Sterker nog: door het gelijke spel vergrootte AGOVV de voorsprong op de naaste achtervolgers DSV ’61 en VSCO ’61 tot respectievelijk vier en zeven punten.

Zonder de geblesseerde topscorer Yuri Brentjens lukte het de gasten niet om tot scoren te komen. In de 62e minuut kropen de in het wit aantredende Blauwen door het oog van de naald toen aanvoerder Niels van Geerenstein op de lijn redding bracht bij een gevaarlijke Otterlose aanval.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *