Volleybalsters Coolen Alterno pakken strohalm

By | 26 maart 2016

Coolen Alterno mag blijven hopen op een eindklassering in de kampioenspoule die recht geeft op een finaleplaats om de landstitel in het volleybal bij de vrouwen.

Na de 3-1 (25-20, 25-14, 23-25, 25-22) zege op bekerwinnaar Eurosped TVT houdt de equipe van trainer Wilfried Groothuis een miniem kansje op een plek bij de eerste twee. Na zaterdagavond is de stand in de kampioenspoule als volgt: 1 Sliedrecht Sport 7-22, 2 VC Sneek 8-20, 3 Springendal-Set Up’65 8-19, 4 Coolen Alterno 7-15, 5 Eurosped TVT 7-4, 6 Regio Zwolle volleybal 7-1.

In hun afsluitende drie wedstrijden mogen de Apeldoornse volleybalsters geen enkel steekje meer laten vallen. Woensdagavond vervolgt Coolen Alterno de overlevingstocht met de uitwedstrijd bij koploper Sliedrecht Sport. De wedstrijd in de reguliere competitie op 12 december leverde de Matense ploeg een 1-3 overwinning op in Sliedrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *