De Wageningse Berg als een té hoge hobbel

By | 27 maart 2016

Vandaag 31 jaar geleden

Kwartfinale KNVB beker 1985. Go Ahead Eagles hoeft enkel FC Wageningen uit de weg te ruimen om zich te verzekeren van een plekje bij de laatste vier. Geen onmogelijke opgave zou je denken. Zelfs al betreft het een uitwedstrijd, dan nog moet Go Ahead Eagles volgens iedereen met een roodgele bril op in staat worden geacht om ten koste van de kwalitatief mindere Wageningers verder te bekeren.

Na RKC, PEC Zwolle en Fortuna Sittard al uit het bekertoernooi geknikkerd te hebben blijkt de Wageningse Berg een té lastig obstakel voor Go Ahead Eagles. Met 2-0 gaan mijn favorieten kopje onder langs de Rijn. De steun van een voor die tijd alleraardigst roodgeel legioennetje op de tribunes mag niet baten. Bergaf gaat wel, bergop gaat het mis…

27 maart 1985 FC Wageningen – Go Ahead Eagles

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *