AGOVV behoudt koppositie ondanks nederlaag

By | 2 april 2016

AGOVV heeft de overgang van winter- naar zomertijd slecht doorstaan… De Apeldoornse lijstaanvoerder van de derde klasse B leed zaterdagmiddag in eigen huis een gevoelige nederlaag tegen Zwart Wit ’63. De Harderwijker degradatiekandidaat hield aardig huis op het kunstgras van Berg en Bos: 0-3.

Martijn Smits liet de in groten getale aanwezige Zwart Wit-supporters, die met drie bussen naar Apeldoorn waren gekomen, al na twee minuten voor het eerst juichen. Door nogmaals Smits (55.) en Mous (73.) liepen de Harderwijkers uit naar 0-3. AGOVV slaagde er geen enkele keer in oud-AGOVV’er David Houtman in het doel van de tegenpartij in ernstige verlegenheid te brengen.

Ondanks de nederlaag blijft AGOVV koploper in de derde klasse B. Het zag de voorsprong op DSV ’61 wel slinken. Door een 2-0 overwinning op rode lantaarndrager Vierhouten ’82 brachten de Doornspijkers hun achterstand terug van vier punten tot een punt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *