Seizoen voorbij voor volleyballers Draisma Dynamo

By | 3 april 2016

Er wacht weliswaar nog een troostfinale om de derde en vierde plaats, maar de kansen op een dertiende landstitel zijn sinds zaterdagavond definitief verkeken voor Draisma Dynamo. In Omnisport bleek titelfavoriet Abiant Lycurgus in de tweede halve finalewedstrijd van de play-offs om het landskampioenschap andermaal een maatje te groot voor de Apeldoornse volleyballers.

De pupillen van trainer Bas Hellinga verkochten hun huid zo duur mogelijk. Alle passie die Draisma Dynamo in het gevecht stopte volstond evenwel niet om ’s lands sterkste clubteam van dit moment van de zege af te houden. De halve finale betekent zodoende het eindpunt voor de twaalfvoudig landskampioen uit Apeldoorn. De ontmoeting van zaterdagavond eindigde in Omnisport in een 1-3 nederlaag voor de thuisploeg. Setstanden: 20-25, 21-25, 26-24 en 16-25.Een derde en beslissend duel is op grond van de eerdere nederlaag zeven dagen eerder in Groningen niet meer noodzakelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *