WSV/Shoepimp één zege verwijderd van Eredivisie

By | 2 april 2016

De voorlaatste hobbel werd vrijdagavond vol bravoure gemeesterd. Over zeven dagen kan WSV/Shoepimp in Limburg de kroon op het seizoen zetten. Bij winst op de laatst overgebleven concurrent Amicitia/Bert Zeegers stellen de Apeldoorners het kampioenschap in de Eerste divisie A veilig en wordt er met ingang van het komende seizoen Eredivisiezaalvoetbal gespeeld in Apeldoorn.

De wijze waarop Apeldoorns sterkste zaalvoetbalteam vrijdagavond een einde maakte aan de laatste titelaspiraties van LZVKuypers Hair & Wellness, was al alleszins Eredivisiewaardig. Gesteund door een aanzienlijk WSV-legioen op de tribunes liet WSV/Shoepimp in Lichtenvoordse Hamalandhal niets aan het toeval over. Na een 1-2 ruststand won de koploper van de Eerste Divisie A overtuigend met 2-4. Dick Hulshorst, Zoubeir Hadi en Reza Ngarigota (2) brachten hun ploeg met hun treffers weer een stukje dichter bij het einddoel: de Eredivisie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *