Ruime winst voor Columbia in topper 3B

By | 3 april 2016

Columbia heeft zondagmiddag de koppositie in de derde klasse B heroverd. In de topper tegen Overwetering lieten de Apeldoorners er geen twijfel over bestaan wie de beste was. De formatie van trainer Marco Onderberg gaf de lijstaanvoerder uit Olst een flinke draai om de oren: 4-0.

Daarmee herstelde Columbia zich van de verliespartij op Tweede Paasdag in Warnsveld. Aan de Winkewijertlaan opende Roger Oonk na bijna een half uur de score voor de thuisclub. In de tweede helft waren Damian Echter (2) en opnieuw Oonk trefzeker namens de geelzwarten.

Door deze zege passeert Columbia de Olstenaren in de ranschikking. Uit twintig gespeelde duels behaalde de Apeldoornse club 47 punten. Overwetering volgt op een punt, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Columbia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *