Parkeren enige probleem in Brusselse probleemwijk

By | 8 april 2016

Vandaag 10 jaar geleden

Molenbeek bezit in 2006 nog niet de kwalijke klank van nu. Explosief is de situatie zeker niet wanneer ik er neerstrijk om de nazaten van RWD Molenbeek onder de naam FC Brussels tegen Mouscron te zien voetballen. De keren dat ik bij de buren in Anderlecht ben geweest kwam de situatie op straat bedreigender op mij over.

De enige problemen die ik in tien jaar geleden in Molenbeek ondervind zijn van parkeertechnische aard. Maar dat is geen specifiek probleem van de Brusselse probleemwijk, dat kwelt de bezoeker van elke willekeurige Belgische stad.

Van het Edmond Machtensstadion, de vervallen thuishaven de Brusselse FC, raak ik evenmin onder de indruk. Weinig publiek, slecht voetbal, slechts één doelpunt (0-1). Er zijn aangenamere manieren denkbaar om een zaterdagavond door te brengen. Voor toeristen valt er in de Belgische hoofdstad meer te beleven bij Manneken Pis of op de Grote Markt.

8 april 2006 FC Brussels – R. Excelsior Mouscron

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *