Compleet gekkenhuis in Limburg bij kampioenschap zaalvoetballers WSV/Shoepimp

By | 9 april 2016

Zelfs wijlen Alfred Hitchcock had geen spannender slot kunnen bedenken. Met één minuut en 27 seconden op het scorebord leek een compleet seizoen verknald voor WSV/Shoepimp. Achtenvijftig seconden later hadden de Apeldoornse zaalvoetballers op miraculeuze een 2-1 achterstand bij concurrent Amicitia/Bert Zeegers omgebogen in een 2-3 zege. De kampioensvlag kon in de top, de promotie naar de Eredivisie is een feit!

De twee late treffers van Reza Ngarigota maakten de Apollohal in het Limburgse Melick vrijdagavond even na elf uur tot een compleet gekkenhuis. Het verlossende laatste fluitsignaal had nauwelijks weerklonken of de zaalvloer stond vol met dansende en springende Apeldoornse spelers en supporters. De Apeldoornse koploper wankelde in de directe confrontatie met de enig overgebleven achtervolger, maar na de doldwaze slotfase kregen de WSV’ers waar zij op basis van een heel seizoen recht op hadden: hun kampioensschaal. Vanaf het seizoen 2016-2017 wordt er Eredivisiezaalvoetbal gespeeld in Apeldoorn!

De wedstrijd moest korte tijd onderbroken worden omdat supporters van beide clubs in de afgeladen hal iets te fanatiek meeleefden. Nadat er vanaf de tribune onder meer flessen waren gegooid, gingen de spelers van beide ploegen voor een afkoelingsperiode naar de kleedkamer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *