Tweede opeenvolgende nederlaag voor AGOVV

By | 9 april 2016

AGOVV heeft zich niet hersteld van het pak rammel van een week geleden tegen Zwart Wit ’63. Zaterdagmiddag leed de lijstaanvoerder van de Derde klasse B in Stroe zijn tweede opeenvolgende nederlaag. Met een 2-0 verlies mochten trainer Jerry Cooke en zijn mannen de thuisreis naar Apeldoorn aanvaarden.

In tegenstelling tot bij het debacle tegen Zwart Wit ‘63 creëerden de Blauwen ditmaal wél volop doelkansen. Ondanks de terugkeer van topscorer Yuri Brentjens en vormgever Julius Wille slaagden de Apeldoorners er niet in om de talrijke mogelijkheden in goals om te zetten. De opponent uit Stroe toonde zich trefzekerder. Door twee keer te profiteren van slippertjes in de Apeldoornse defensie legde de thuisploeg een dodelijke efficiëntie aan de dag.

Ondanks de hernieuwde verliespartij behoudt AGOVV in de rangschikking een voorsprong van een punt op naaste achtervolger DSV ’61. De als tweede geklasseerde Doornspijkers verloren in Oosterwolde met 1-0 van nummer drie VSCO ’61, dat koploper AGOVV hierdoor nadert tot op vier punten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *