Albert Heijn en Plus houden elkaar in evenwicht

By | 10 april 2016

De ene ploeg droeg de naam van Albert Heijn Van den Heuvel achter op het shirt, de tegenstander trok namens Plus Van den Hoven ten strijde. Na 90 minuten voetbal wogen prijspakkers en voordeelaanbiedingen zondagmiddag in Ugchelen keurig tegen elkaar op.

Aan de zonovergoten Brouwersmolenweg hielden Albatross en Heerde, de voetballende ambassadeurs van de franchisenemers uit hun woonplaats, elkaar netjes in evenwicht: 2-2. Over het eindresultaat mocht met name de thuisploeg niet mopperen. Met enig fortuin lukte het de door blessures en schorsingen geplaagde Ugchelenaren in de tweede helft een 0-2 achterstand ongedaan te maken.

Albatross klimt door het behaalde punt naar een – veilige – tiende plaats op de ranglijst van de derde klasse B. Hekkensluiter Heerde verspeelde door het weggeven van de zege de kans om aansluiting te krijgen met de overige clubs onder de rode streep.