csv Apeldoorn speelt zich nagenoeg veilig

By | 16 april 2016

csv Apeldoorn heeft het Hoofdklasseschap voor komend seizoen nagenoeg veiliggesteld. Door te winnen bij Sportclub Genemuiden staat de ploeg van trainer Peter Boeve met nog vier wedstrijden voor de boeg negen punten voor op de elfde plaats, een klassering die aan het einde van de rit het spelen van nacompetitieduels om lijfsbehoud noodzakelijk maakt.

Op het winderige sportpark de Wetering sloot csv Apeldoorn het inhaalduel tegen de andermaal tegen degradatie vechtende Topklasse-degradant met een 2-3 zege af. Tot twee keer toe werkten de gasten zaterdagmiddag een achterstand weg. In het laatste half uur konden de Genemuidenaren de Apeldoornse druk niet stand weerstaan. Steven van Es (2) en Sander Krijns scoorden voor de zegevierende roodgelen.

De overwinning betekent bovendien dat csv Apeldoorn volop meedoet in de strijd om de derde en laatste periodetitel. Staphorst leidt de periodestand met twaalf punten uit vijf wedstrijden. De Apeldoorners volgen met een punt achterstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *