Columbia stevent af op kampioenschap

By | 17 april 2016

Columbia houdt z’n kampioenskansen in de derde klasse B stevig in eigen hand. Dankzij het bloedeloze en doelpuntloze gelijkspel tegen Robur et Velocitas liep de lijstaanvoerder geen averij op in de titelrace. Vier wedstrijden voor het einde heeft het team van trainer Marco Onderberg vijf punten voorsprong op de naaste achtervolgers Colmschate ’33, Overwetering én Robur et Velocitas.

De inhaalwedstrijd aan de Winkewijertlaan tussen beide Apeldoornse derdeklassers kende bar weinig hoogtepunten. Strijd werd er zondagmiddag meer dan genoeg geleverd, van goed voetbal konden de toeschouwers nauwelijks genieten. Hoewel de bezoekers uit Kerschoten misschien het betere spel op de mat legden, slaagden zij er niet in dat om te zetten in doelpunten.

Robur et Velocitas is als winnaar van de eerste periodetitel al verzekerd van deelname aan de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *