Dries Mertens geniet met volle teugen in Napels

By | 22 april 2016

Tussen 2006 en 2009 schitterde Dries Mertens namens AGOVV op sportpark Berg en Bos in Apeldoorn. Na aansluitende tussenstations bij FC Utrecht en PSV groeide de kleine Belg bij Napoli definitief uit tot een grootheid op het voetbalveld.

Waar ooit Diego Maradona een goddelijke status genoot, wist ook de inmiddels 42-voudig Belgisch international prima te aarden. Mertens houdt er zich al drie seizoenen staande en geniet met volle teugen van het leven in de schaduw van Vesuvius. De voormalige AGOVV’er liet zijn volgers op Instagram deze week meegenieten van hoeveel inspanningen hij zich moet getroosten om komende zomer met de Rode Duivels goed voor de dag te komen op het EK in Frankrijk. De voorbereidingen zijn in volle gang. Mertens heeft er de handen duidelijk vol aan…

Eerlijk is eerlijk, er zijn vervelender plekken denkbaar dan Napels.

Foto Instagram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *