Zaalvoetballers WSV/Shoepimp sluiten af in stijl

By | 22 april 2016

De zaalvoetballers van WSV/Shoepimp hebben hun succesvolle seizoen vrijdagavond in gepaste stijl afgesloten. De kampioen van de eerste divisie B haalde in z’n laatste wedstrijd in sporthal Zuiderpark nog een keer flink uit: 12-4 tegen ZVVM/Campus.

De kersverse Apeldoornse eredivisionist kende enige opstartproblemen. De gasten uit Limburg mochten in de eerste helft tot drie keer toe terugkomen uit een achterstandspositie. WSV’s eerste goal van Dick Hulshorst was meteen de mooiste van de avond. Van achter het standbeen mikte de clubtopscorer de bal strak in de kruising. Zoubeir Hadi en Mo Bendadi scoorden de overige twee Apeldoornse goals in het eerste bedrijf.

Na rust was er geen houden meer aan. Joey Ngarigota, Dick Hulshorst (3), Gwensley Johannes (2) en Jamarro Diks (3) maakten het dozijn vol voor de kampioen. Bij de stand 11-3 scoorden de bezoekers nog een keer tegen.

Voorafgaand aan het duel werd Joey Ngarigota onderscheiden vanwege zijn verdiensten voor de club, zowel in de zaal als op het veld. Richard Karrenbelt, Ngarigota’s voormalige trainer, spelde de 70-voudig international de ‘Stierenvechters-speld’ op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *