Peter Bosz met Maccabi naar Israëlische bekerfinale

By | 22 april 2016

Peter Bosz heeft donderdagavond met Maccabi Tel Aviv de finale bereikt om de State Cup, de Israëlische voetbalbeker. Dankzij een 3-2 zege op Bnei Sakhnin in het Sammy Offer stadion in Haifa mag de cuphouder binnenkort in Jeruzalem de beker gaan verdedigen.

De ploeg van Bosz moest tot twee keer toe een achterstand ongedaan maken. In de 85e minuut zorgde Tal Ben Chaim voor de beslissing in het voordeel van Maccabi.

Maandagavond ontmoeten beide clubs elkaar wederom op de 32e speeldag van de competitie. Voor Bosz en zijn mannen betekent dat een opwarmertje voor de absolute topper tegen Hapoel Beersheva. De titelverdediger uit Tel Aviv ontvangt de huidige koploper op 2 mei in het eigen Bloomfield Stadium Vijf wedstrijden voor seizoenseinde heeft het als tweede geklasseerde Maccabi een punt achterstand op de lijstaanvoerder van de Winner League.

Bron/foto www.maccabi-tlv.co.il

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *