AGOVV op weg naar het kampioenschap

By | 23 april 2016

AGOVV heeft zaterdagmiddag een belangrijke stap gezet op weg naar het kampioenschap in de derde klasse B. De Blauwen wonnen zelf met 2-0 van laagvlieger Hulshorst, terwijl de naaste achtervolgers DSV ’61 en VSCO ’61 allebei kostbare punten lieten liggen.

Met de uitwedstrijden tegen zowel DSV ’61 (30 april) als VSCO ’61 (7 mei) in het vooruitzicht zette de Apeldoornse koploper beide rivalen op respectievelijk drie en zes punten achterstand. Ook Stroe, dat is genaderd tot op vijf punten van AGOVV, mag nog stiekem hopen op het kampioenschap. Bij een zege in Doornspijk kan de ploeg van Jerry Cooke komend weekend mogelijk al een beslissende slag slaan.

In de thuiswedstrijd tegen Hulshorst sprong AGOVV zaterdagmiddag andermaal erg slordig met de kansen om. Het verzuimde om de bezoekers al in de eerste helft op een onoverbrugbare achterstand te zetten. Hugo Beekers (59.) en Stefan Derksen (79, penalty) schoten de favoriet pas in de tweede helft naar de zege.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *