SV Orderbos vergeet Victoria Boys echt pijn te doen

By | 24 april 2016

Het 1-1 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen SV Orderbos betekende een lelijke streep door de rekening van Victoria Boys. Door het puntenverlies zag de koploper van de vijfde klasse H z’n naaste concurrent SV Twello twee punten inlopen.

SV Orderbos, dat hoopt om via de vierde plaats een nacompetitieplek veilig te stellen, vergat zondagmiddag aan de Berghuizerweg om de buren echt pijn te doen. De pupillen van trainer Ben Kanselaar hadden het betere van het spel. Victoria Boys bleef zonder clubtopscorer Jasper Wolbrink in aanvallend opzicht onmachtig.

Na bijna een uur spelen zette Miguel Kraaijeveld de bezoekers op voorsprong. SV Orderbos kon hier echter niet lang van genieten. Wouter Kramer bracht Victoria Boys enkele minuten later alweer op gelijke hoogte. Bij deze 1-1 score bleef het.

De stand aan kop in 5H is na zondag: 1. Victoria Boys 21-51, 2. SV Twello 22-51, 3. Wissel 21-44, 4. SV Orderbos 22-37, 5. SV Terwolde 21-35.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *