Peter Bosz dreigt naast Israëlische titel te grijpen

By | 3 mei 2016

Hapoel Beersheva heeft maandagavond de aanval van Maccabi Tel Aviv op de koppositie in de Winner League afgeslagen. In het misschien wel alles beslissende duel in de hoogste Israëlische speelklasse hield de koploper stand tegen de ploeg van Peter Bosz af. De topper in het Bloomfield Stadium eindigde doelpuntloos.

Door dit resultaat zijn de kansen op een succesvolle titelverdediging voor de club van de Apeldoornse trainer geslonken. De equipe van Peter Bosz had moeten winnen om qua puntentotaal gelijk te komen met Beersheva. Maccabi’s achterstand blijft drie punten. In de resterende duels moeten Bosz c.s. zodoende hopen op een slippertje van de lijstaanvoerder.

“Er zijn nog drie wedstrijden te spelen. Ik kan me herinneren hoe Barcelona eens het kampioenschap veroverde op de laatste speeldag. We hebben helaas niet meer de luxe dat we het in eigen hand hebben. We zijn afhankelijk van wat Beersheva doet en moeten zelf onze wedstrijden winnen”, reageerde Bosz na afloop van de voor Maccabi teleurstellend verlopend topper.

Foto www.maccabi-tlv.co.il

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *