Victoria Boys laat enorme mogelijkheid onbenut

By | 8 mei 2016

Victoria Boys heeft zondagmiddag een enorme mogelijkheid onbenut gelaten om het kampioenschap in de vijfde klasse H in eigen voordeel te beslissen. De Apeldoorners verloren de topper bij SV Twello met 2-1 en moeten nu hun afsluitende competitieduel winnen om zich te verzekeren van een beslissingswedstrijd tegen de al uitgespeelde Twellonaren.

Halverwege de eerste helft bracht Jesper Timmer de bezoekers op voorsprong. Acht minuten voor rust kwam de thuisclub, die moést winnen, langszij. Na ruim een uur schoot Smaal SV Twello uit een vrije trap naar 2-1. Victoria Boys gooide daarop alles op de aanval, maar slaagde er niet meer in te scoren. De paal stond de broodnodige gelijkmaker in de weg.

Het uitgespeelde SV Twello neemt door de zege de koppositie over. Victoria Boys volgt op drie punten. Het team van trainer Eric Whittie moet zodoende op Pinkstermaandag zijn afsluitende competitieduel winnen van Sportclub Deventer. In dat geval eindigt het op gelijke hoogte met de nieuwe lijstaanvoerder uit Twello en zal een onderling treffen op neutraal terrein de beslissing moeten brengen om het kampioenschap in de vijfde klasse H.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *