AGOVV speelt beslissingsduel om kampioenschap

By | 14 mei 2016

AGOVV speelt dinsdagavond een beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de derde klasse B bij de zaterdagamateurvoetballers in het district Oost. Zowel AGOVV als medekoploper DSV ’61 zette haar afsluitende competitieduel in winst om. Op 17 mei moet uit een finale in Hulshorst de kampioen tevoorschijn komen.

De Blauwen boekten zaterdagmiddag op eigen veld een uiterst moeizame 2-0 zege tegen het al gedegradeerde Vierhouten ’82. Het gemis van clubtopscorer Yuri Brentjens deed zich gelden. Lars Hoekman (77.) en Hugo Beekers (90.) scoorden de late treffers.

DSV ’61 bleef gelijktijdig in Doornspijk eenvoudig met 3-0 de baas over Sportclub Teuge. Door deze resultaten sluiten DSV ’61 en AGOVV met een puntentotaal van 50 het seizoen in 3B gezamenlijk op de eerste plaats af.

De beslissingswedstrijd vindt dinsdagavond plaats op het terrein van VV Hulshorst. Aftrap: 20.00 uur.

Twee weken versloeg DSV ’61 de Apeldoorners met 4-1.

Toeschouwers konden de wedstrijd AGOVV – Vierhouten ’82 zaterdagmiddag voor het eerst sinds eind december 2012 weer vanaf de monumentale hoofdtribune van sportpark Berg en Bos bekijken. Na herstelwerkzaamheden is het uit 1925 daterende bouwwerk na ruim drieënhalf jaar weer opengesteld voor publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *