Doek valt voor WSV: degradatie een feit

By | 16 mei 2016

Na een verblijf van slechts één seizoen in de eerste klasse is WSV zondagmiddag gedegradeerd. Een 3-1 overwinning in de afsluitende competitiewedstrijd tegen Orion volstond niet voor de ploeg van trainer Roberto Klomp om aanspraak te mogen maken op klassebehoud.

Rood Wit trad op al spelbreker. WSV’s concurrent bedwong kampioen Woezik en versperde de Apeldoorners daarmee de doorgang naar een laatste ontsnappingsroute: een beslissingswedstrijd met als inzet nacompetitieplek. De Groesbekers eindigden op 20 punten en moeten zich nu via de play-offs zien te handhaven. WSV bleef steken op 17 punten.

Jamarro Diks, Moduou Nijang en Paul Diesel namen WSV’s laatste eerste klasse-goals voor hun rekening.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *