Beslissingsduel leidt tot verkeerschaos

By | 18 mei 2016

Het was maar goed dat de wijkraden van Apeldoorn-West niet vooraf op de hoogte waren gebracht van de komst van honderden voetbalfans uit Barneveld en Zwolle naar in sportpark Orderbos…

De bezoekers aan de op het terrein van csv Apeldoorn gespeelde beslissingswedstrijd tussen SDVB en Berkum veroorzaakten woensdagavond een behoorlijke verkeerschaos. Voor aanvang en na afloop liep het verkeer flink vast rond het terrein van korfbalclub Steeds Hooger en de Willem III-kazerne. Alle trottoirs en grasstroken in de nabije omgeving van het csv-veld stonden vol met auto’s en bussen. Elk vrij plekje werd gevuld. Van enige coördinatie om de aan- en afvoer van de voetbalfans in goede banen te leiden, was nauwelijks sprake.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *