Volop vuurwerk in sportpark Orderbos

By | 18 mei 2016

Liefhebbers van vuurwerk kwamen woensdagavond volop aan hun trekken in het Apeldoornse sportpark Orderbos. In een verhit voetbalgevecht op het terrein van csv Apeldoorn sleepte SDV Barneveld het kampioenschap in de eerste klasse D bij de zaterdagamateurs in de wacht. De beslissingswedstrijd leverde een 1-0 zege op tegen Berkum.

Ten overstaan van het massaal toegestroomde publiek promoveerden de Barnevelders naar de Hoofdklasse. Kort na rust kopte Jan Doornbos de enige treffer van de wedstrijd achter de Zwolse goalie. Eindelijk succes derhalve voor Hans van Arum in Apeldoorn, iets dat de SDVB-coach als trainer van de profs van AGOVV in het seizoen 2011-2012 nauwelijks vergund was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *