Promotie Eagles bekroning voor Hans de Koning

By | 22 mei 2016

De Koning heeft zondag de kroon op zijn werk gezet. Na meerdere vergeefse aanlooppogingen is Hans de Koning er eindelijk in geslaagd een club naar de Eredivisie te loodsen. Met Go Ahead Eagles slaagde de trainer er wél in wat hem eerder met TOP Oss, Helmond Sport en FC Volendam niét lukte.

Na de 4-1 overwinning van afgelopen donderdag in de thuiswedstrijd lieten de Deventenaren op de vroege zondagmiddag op de kolkende Vijverberg niets meer aanbranden. Vanaf het eerste fluitsignaal trokken de Doetinchemmers hartstochtelijk ten aanval om de opgelopen achterstand uit de heenwedstrijd ongedaan te maken, maar De Konings onderdanen hielden stand en bleven voor de veertiende keer op rij ongeslagen.

Parzyszek liet de Superboeren en hun aanhangers met zijn 1-0 in de 28e minuut hopen op een goede afloop. De gelijkmaker van Leon de Kogel vier minuten voor rust

Nu Go Ahead Eagles na één jaar terugkeert op het hoogste podium, verlengt Hans de Koning zijn contract waarschijnlijk met één seizoen en gaat hij als trainer op 56-jarige leeftijd voor het eerst de Eredivisie in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *