Lekkah Adau kèke bij Laakkwartier

By | 1 juli 2016

Vandaag 5 jaar geleden

Wat Terwolde is voor Go Ahead Eagles, is het complex van Laakkwartier voor ADO Den Haag. De zomerresidentie. De vaste uitvalsbasis om zich voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen.

Sinds enkele jaren behoort daarom ook de Jan van Beersstraat in die mooie stad achter de duinen met zekere regelmaat tot mijn zomerse halteplaatsen. Een fantastisch decor voor voetbalwedstrijden. Midden in een Haagse volkswijk. Lekkah Adau kèke, zoals ze het in het ongerijmd plaatselijk dialect plegen te zeggen.

Met een onderlinge broederstrijd zetten de Haagse voetbalclubs de voorbereiding meestal in de gang. In de editie van 2011 zie ik hoe de Laakkwartierders er met 0-10 van langs krijgen van de grote broers van ADO. Maar gezellig is het er altijd.

1 juli 2011 Laakkwartier – ADO Den Haag

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *