GA Eagles nauwelijks getest tijdens eerste test

By | 2 juli 2016

Go Ahead Eagles heeft het eerste duel in de voorbereiding eenvoudig in winst omgezet. In Terwolde stelde de plaatselijke SV de kersverse Eredivisionist zaterdagmiddag nauwelijks op de proef tijdens de inmiddels bijna traditionele seizoensouverture. Na een 0-4 bij rust liepen de Deventer profs freewheelend uit naar een 0-10 eindscore.

Teije ten Den, Randy Wolters, Kevin Brands en Kenny Teijsse scoorden in de eerste helft namens Go Ahead Eagles. In het tweede bedrijf was de van NAC Breda teruggekeerde Joey Suk vier keer trefzeker. Sam Hendriks en Leon de Kogel (strafschop) maakten het tiental vol.

De wedstrijd werd voor rust bijna twintig minuten onderbroken vanwege onweer en hevige regenval. De scheidsrechter dirigeerde beide ploegen op grond daarvan naar de kleedkamer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *