Modderachtige derde helft voor Eagles-fans

By | 2 juli 2016

Supporters moeten er soms wat voor over hebben om hun favoriete club te zien voetballen. Aanhangers van Go Ahead Eagles hadden zaterdagmiddag bij het gewonnen oefenduel in en tegen Terwolde (0-10) al regen en bliksem moeten doorstaan alvorens sommigen op het parkeerterrein een wel erg modderachtige derde helft beleefden.

Het weiland waarop de voetballiefhebbers hun voertuigen hadden gestald was door de overvloedige regenval nogal drassig geworden. De enige in- en uitrit tot het veld was zelfs veranderd in een modderpoel. Het kostte menig Eagles-fan daarom de grootst mogelijke moeite na afloop de provisorische parkeerplaats te verlaten. Een aantal van hen bleef vastzitten in de modder en kon slechts met behulp van een tractor zijn weg vervolgen. De onfortuinlijke wedstrijdbezoekers werden letterlijk op het droge gesleept om naar huis te kunnen terugkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *