Eerste training Steaua Boekarest bij WWNA

By | 3 juli 2016

WWNA treedt de komende twee weken op als gastheer van een voormalig Europacupwinnaar. Tot en met 16 juli traint de Roemeense club Steaua Boekarest in Wenum-Wiesel.

De legerclub uit de Roemeense hoofdstad staat te boek als enige club uit het voormalige Oostblok die erin slaagde de Europa Cup voor landskampioenen te winnen. In 1986 versperde Steaua-doelman Helmuth Ducadam Barcelona in Sevilla de weg naar de meest prestigieuze Europese clubtrofee.

Zondag checkten 28 spelersen hun begeleiders in in Hotel De Keizerskroon. Aan het begin van de avond gooide de selectie van coach Laurentiu Reghecampf in aansluiting op de reis naar Apeldoorn de benen voor de eerste keer los op het biljartlaken aan de Wieselsedwarsweg. De trainingen van de 26-voudig landskampioen in Wenum-Wiesel zijn vrij te bezoeken.

Vier Roemeense EK-gangers maken deel uit van de spelersgroep van Steaua die naar Nederland is afgereisd: Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu en Adrian Popa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *