Herinneringen aan niet meer bestaande clubs

By | 11 juli 2016

Vandaag 12 jaar geleden

AGOVV Apeldoorn oefent aan het begin van het tweede seizoen na de terugkeer in het betaalde voetbal tegen FC Brussels. In Hoenderloo wordt er lekker op los gescoord. De Blauwen treffen twee keer doel, de Belgen schieten vier keer raak.

FC Molenbeek Brussels Stroombeek, zoals de voortzetting RWDM officieel heet, staat aan de vooravond van een succesrijk seizoen. Het behaalt de titel in de Belgische tweede klasse en zal vanaf 2005 vier seizoenen uitkomen in de hoogste speelklasse. Na het voetbaljaar 2013-2014, waarin het onder de naam RWDM Brussels FC als achtste eindigt in de tweede klasse, moet de club als gevolg van financiële problemen z’n proflicentie inleveren. Onder de oude naam Racing White Daring Molenbeek volgt in 2015 een herstart in vierde nationale, zoals ze dat onder de Moerdijk zo mooi noemen.

Hoe het de proftak van AGOVV is vergaan, mag als genoegzaam bekend worden verondersteld. Sinds 1 juli behoort ook Beatrix, de Hoenderlose vereniging die op 11 juli 2004 als gastheer optreedt van AGOVV Apeldoorn en FC Brussels, tot de voltooid verleden tijd. Het enige wat ons rest zijn daarom mooie herinneringen.

11 juli 2004 AGOVV – FC Brussels

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *