Karbonades geven smaak aan oefenduel in Emst

By | 17 juli 2016

Vandaag 13 jaar geleden

Emst-uit, altijd lastig… Vreemd genoeg geldt juist dit specifieke oefenpotje voor Go Ahead Eagles een aantal jaren achtereen als meest smakelijke tussendoortje in de voorbereiding op een nieuw seizoen. Het is altijd smullen geblazen in de achtertuin van Marc Overmars.

De ongelijke strijd tussen Emst en de profs uit Deventer is dé wedstrijd voor de fijnproever. Niet eens zozeer vanwege het voetbal, al is een voorwedstrijd tussen oud Emst en oud Vaassen vanzelfsprekend nooit te versmaden, maar vanwege de karbonades! Het publiek op Sportpark ’t Hanendârp mag zich tegoed doen aan een appetijtelijk karbonaadje, beschikbaar gesteld door de familie Overmars.

Dat Go Ahead Eagles de Emster voetbaltrots op 17 juli 2003 met 0-9 over de knie legt is voor de meeste toeschouwers slechts bijzaak.

17 juli 2003 vv Emst – Go Ahead Eagles

I was there…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *