csv Apeldoorn wint Apeldoorn Cup nieuwe stijl

By | 13 augustus 2016

Zoals mocht worden verwacht, is csv Apeldoorn zaterdag winnaar geworden van de eerste Apeldoorn Cup nieuwe stijl. Op eigen veld versloeg de zaterdaghoofdklasser Columbia eenvoudig met 4-1.

De laatste finale oude stijl, in 2014, kende dezelfde finalisten. Op het veld van ZVV ’56 ontsnapte csv destijds in de slotminuten aan een nederlaag. Zaterdagmiddag mocht Columbia op het kunstgras van sportpark Orderbos slechts drie minuten de illusie koesteren op een stunt. Michael Langenbach schoot de zondagderdeklasser in de achttiende minuut verrassend op voorsprong. In de 21e minuut bracht Sander Krijns de stand alweer in evenwicht.

Rutger Bekebrede stak de favoriet vervolgens de helpende hand toe. De scheidsrechter kende csv in de 33e minuut wel erg makkelijk een strafschop toe. Van Schooten schoot in eerste instantie naast, maar mocht van de arbiter nogmaals aanleggen. Bij zijn tweede poging schoot csv’s topscorer van het afgelopen seizoen al vallend wel raak: 2-1. Met deze treffer ontnam de doelpuntenmaker de eindstrijd feitelijk van alle spanning.

In de tweede helft tilden Van Schooten (62.) en invaller Jesse Hartgers (69.) de score naar 4-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *