Gevoelig pak slaag voor csv Apeldoorn: 0-5

By | 21 augustus 2016

csv Apeldoorn beleefde een klassieke valse start van het seizoen 2016-2017. Op eigen veld kreeg de Apeldoornse Hoofdklasser zaterdagmiddag een gevoelig pak slaag van AZSV. De bezoekers uit Aalten legden de Orderbosbewoners met liefst met 0-5 het zwijgen op.

In de beginfase van de wedstrijd zag het er absoluut niet naar uit dat de ploeg van trainer Peter Boeve op de openingsdag tegen zo’n dik pak slaag zou oplopen. Wanneer Rob Diderik (11.) of Sander Krijns (16.) in plaats van het aluminium het net had getroffen, was het waarschijnlijk niet zo’n vaart gelopen.

Bij de Apeldoorners ontbrak behalve het geschorste duo Jeremy Jonker en Jesse Hartgers ook de aan zijn enkel geblesseerde keeper Patrick Jansen. Vervanger Yoël Finke zal ongetwijfeld weleens betere wedstrijden hebben gekeept. De invaller-doelman ging bij zeker drie van de vijf tegentreffers niet helemaal vrijuit.

Het duel op sportpark Orderbos stond onder leiding uit een volledig uit dames bestaand arbitrair trio. Al putten de spelers van de thuisclub daar weinig inspiratie uit…

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *