Sportief AGOVV met 5-2 onderuit in Twello

By | 23 augustus 2016

AGOVV heeft dinsdagavond in de bekerwedstrijd bij Voorwaarts een ruime nederlaag moeten slikken. Na de 1-1 van afgelopen zaterdag tegen Babberich gingen de Blauwen in Twello met liefst 5-2 onderuit tegen de gretige ploeg van voormalig AGOVV-speler en -trainer Ronald Dekker.

Bij rust leidden de Twellonaren al met 2-1. Yuri Brentjens kopte de bezoekers naar de tussentijdse gelijkmaker. In de tweede helft blonk AGOVV vooral qua sportiviteit uit. Raymon van Buren’s 2-2 leidde tot begrijpelijke protesten bij de spelers van de thuisclub. Bij het schot van AGOVV’s gelegenheidsaanvoerder lag de Voorwaarts-goalie namelijk geblesseerd op de grond. Na kort overleg aan de zijlijn tussen Ramon Wickerhoff en trainer Jerry Cooke, gaven de AGOVV’ers hun tegenstanders bij de aftrap vervolgens de vrije doortocht om het aangedane onrecht recht te trekken: 3-2.

Een bijzonder sportief gebaar. Bij de overige tegentreffers hadden de vrijgevige Blauwen-verdedigers best minder mededogen aan de dag kunnen leggen en wat kordater mogen optreden…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *