Falende Ajacieden gewoon in Oranje-selectie

By | 26 augustus 2016

Apeldoorner Steven Berghuis maakt deel uit van de 24-koppige selectie van het Nederlands elftal. Oranje speelt op donderdag 1 september in Eindhoven vriendschappelijk tegen Griekenland en begint vijf dagen later in Zweden aan de kwalificatiereeks voor het WK2018 in Rusland.

Bondscoach Danny Blind riep met PSV’er Jorrit Hendrix één debutant op. Ajax wordt na de blamage in Rostov vertegenwoordigd door liefst vier spelers: Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Kenny Tete en Joël Veltman.

De Oranje-selectie bestaat uit: Patrick van Aanholt (Sunderland), Riechedly Bazoer (Ajax), Steven Berghuis (Feyenoord), Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (VfL Wolfsburg), Jasper Cillessen (FC Barcelona), Virgil van Dijk (Southampton), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Jorrit Hendrix (PSV), Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Luuk de Jong (PSV), Davy Klaassen (Ajax), Luciano Narsingh (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskou), Davy Pröpper (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Maarten Stekelenburg (Everton), Kevin Strootman (AS Roma), Kenny Tete (Ajax), Joël Veltman (Ajax), Ron Vlaar (AZ), Georginio Wijnaldum (Liverpool), Jetro Willems (PSV) en Jeroen Zoet (PSV).

Jordy Clasie, Memphis Depay, Mitchell Dijks, Klaas Jan Huntelaar, Daryl Janmaat, Rick Karsdorp, Timo Letschert, Jürgen Locadia, Bart Ramselaar, Jaïro Riedewald, Tonny Vilhena en Michel Vorm, die deel uitmaakten van de voorlopige selectie, kregen geen oproep van de bondscoach.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *