Nacer Chadli naar West Bromwich Albion

By | 29 augustus 2016
Nacer Chadli West Bromwich Albion

Nacer Chadli vervolgt zijn voetbalcarrière bij West Bromwich Albion. De voormalige AGOVV’er tekende maandag een contract van vier jaar bij de Premier League club uit de West Midlands

De Belg was bij Tottenham Hotspur op een zijspoor beland. Sinds zijn komst van FC Twente in 2013 droeg Chadli in zowel competitie- als bekerduels 119 keer het shirt van de Noord-Londense club. Hierin scoorde hij 25 keer.

WBA legt naar verluidt 12,5 miljoen euro op tafel voor de 27-jarige winger, een clubrecord voor The Baggies. “Ik wil de club helpen zo veel wedstrijden als mogelijk te winnen”, verklaarde Chadli bij zijn presentatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *