csv Apeldoorn heeft geen kind aan ASV Dronten

By | 3 september 2016

csv Apeldoorn heeft zich prima hersteld van de mislukte seizoensopening tegen AZSV van twee weken geleden. Tegen ASV Dronten boekte de Apeldoornse Hoofdklasser zaterdag alweer z’n tweede overwinning op rij. Op het kunstgras van Sportpark Orderbos had de ploeg van trainer Peter Boeve geen kind aan de voormalige club van de kersverse Ajacied Hakim Ziyech: 3-0.

Dankzij treffers van Sander Krijns (23.) en Richard van Schooten (25.) zat csv al halverwege de eerste helft in een zetel. Doordat de derde goal lang uitbleef, mochten de Polderbewoners blijven hopen de opgelopen achterstand in te lopen. Patrick Jansen werd echter slechts één keer serieus op de proef gesteld. Nota bene door een medespeler! De csv-goalie liet zich niet verrassen door de terugkopbal van Joost Krijns.

De ingevallen Frank Boers maakte in de 89e minuut met een fraaie lob aan alle onzekerheid een einde.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *