Opwinding bij TKA over scheidsrechter

By | 4 september 2016

TKA had zich de start van het nieuwe voetbalseizoen ongetwijfeld anders voorgesteld. Met het 4-0 verlies in de derby tegen Columbia kon de kersverse derdeklasser met de frisse tegenzin wel leven, het optreden van de scheidsrechter stemde de Orderbosbewoners minder gelukkig.

Enig recht van spreken hadden de TKA’ers zeker. Op onpartijdigheid kon de bij vlagen inconsequente leidsman niet consequent worden betrapt… De irritaties die daarover ontstonden kwamen het spel van Ugur Yildirim en zijn ploegmakkers niet bepaald ten goede.

Aan de Winkewijertlaan scoorden Mitchel Telnekes (11.), Michael Langenbach (45.), Barry de Jong (63.) en Stefan Derksen (66.) namens de al op de eerste speeldag in kampioensvorm verkerende thuisclub. Bij een 1-0 stand stopte keeper ‘Ollie’ Dikici een strafschop van Erik Nammensma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *