AGOVV laat zich verrassen door Hierden

By | 10 september 2016

AGOVV heeft zaterdagmiddag ook haar tweede optreden als tweedeklasser met verlies afgesloten. Op sportpark Berg en Bos duurde de thuiswedstrijd tegen Hierden acht minuten te lang voor de debutant. In de 82e minuut lieten de Blauwen zich verrassen. Bij de tweede paal rondde Beelen een snelle tegenstoot over de linker flank doeltreffend af en velde daarmee het vonnis over de Apeldoornse promovendus.

Organisatorisch had AGOVV de zaakjes redelijk op orde. Het aluminium stond weliswaar tot twee keer toe een voorsprong voor de bezoekers in de weg, voor het overige kostte het keeper Martijn Droppert niet al te veel moeite zijn goal schoon te houden. Met name de van Columbia teruggekeerde Kevin Jansen voorzag de blauwe defensie van stukje extra onverzettelijkheid.

AGOVV leek af te stevenen een gelijkspel, maar doorstond evenals een week eerder bij de competitieouverture in Lunteren de slotfase van de wedstrijd niet ongeschonden. Drie minuten nadat de niet meer geheel okselfrisse Jansen zich noodgedwongen moest laten vervangen, ging het mis. Aanvallend creëerde het Apeldoornse gezelschap te weinig om de Hierdenaren echt pijn te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *